Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop

AV Veluwe organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op de Zevenheuvelenloop op 18 en 19 november 2023. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan de Zevenheuvelenloop en de voorbereidingscursus. Met deze cursus ben je straks helemaal klaar voor de start en ga je met gemak die zeven heuvels over.

Deze cursus is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma en wordt gegeven door gediplomeerde trainers van AV Veluwe. De cursus voor de Zevenheuvelenloop bestaat uit twaalf groepstrainingen en start medio augustus 2023 op de woensdagavond om 19.00 uur. Verzamel locatie is het middenterein van het Orderbos te Apeldoorn. De trainingen vinden plaats in het bosgebied en wegen. Kosten bedragen voor niet AV Veluwe leden € 27,50 incl. reflecterend veiligheidshesje en voor AV Veluwe leden gratis.

De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum is 20. Als we over het maximum heen gaan krijgen niet Av Veluwe leden voorrang boven Av Veluwe leden

Het instapniveau is voor de 7 km. 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen en voor de 15 km. 45 minuten. Het is dus geen beginnerscursus. De Zevenheuvelenloop is één van de populairste loopevenementen van Nederland. Het evenement staat in de volksmond ook wel bekend als ‘De kuitenbijter van Nederland’. Ondanks de glooiingen is het 15 km parcours het snelste ter wereld. Een ware uitdaging voor iedere hardloper! Vanwege het grote succes van de Zevenheuvelennacht kan je nu met deze cursus voorbereiden op de 7 km.

Inschrijven kan via het Starten met hardlopen aanmeldformulier of neem bij vragen contact op met Tinus Kleverwal via email adres 7HL@avveluwe.nl