Waar en wanneer?

Alle avond en zaterdagochtend trainingen starten op het middenterrein van Orderbos 

Behalve elke woensdag dan start de training op de atletiekbaan in het Orderbos.

Aanvangstijden

  • Maandag 18:00 en 19:00 verschillende niveaugroepen
  • Dinsdag 19:00 verschillende niveaugroepen
  • Woensdag 18:30 en 19:00 verschillende niveaugroepen
  • Donderdag 9:45 en 19:00 verschillende niveaugroepen
  • Vrijdag 19:00 niveaugroep 1/2
  • Zaterdag 8:45 verschillende niveaugroepen

Klik op onderstaande afbeelding voor grote versie.
Klik HIER voor de pdf versie.

Bereikbaarheid Openbaar vervoer
Het Sportpark Orderbos is per bus vanaf het NS station goed bereikbaar. Buslijn 12 richting Orden, uitstappen bij de Koning Willem III kazerne.

Auto
Klik hier voor de route via Google Maps.

Accommodatie

Gedurende de trainingstijden zijn er kleedkamers beschikbaar bij CSV voor AV Veluwe leden. Een kleedkamer voor de dames en een kleedkamer voor de heren. Er is daar ook gelegenheid om te douchen. Het spreekt vanzelf dat we de kleedkamers zorgvuldig gebruiken, als waren ze van onszelf. Laat in de kleedkamers geen kostbare zaken achter: de vereniging noch de verhuurder zijn ervoor aansprakelijk te stellen. Dat geldt ook voor kleding e.d. die na afloop achterblijft. Op woensdagavond maakt AV Veluwe voor de trainingen gebruik van de atletiekbaan evenals de kleedkamers.

Graag een keer meetrainen?

Je kan altijd een aantal keren gratis en vrijblijvend komen meetrainen. Probeer eens een baantraining of een duurloop in het bos om te ontdekken of onze vereniging wat voor je is. Vul hiervoor onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geef in het opmerkingenveld eventueel een indicatie van je snelheid en ervaring zodat wij een inschatting kunnen maken welke groep het beste bij jou past.

Tot gauw!