Vrijwilligers

Even voorstellen….

Mijn naam is Raymundo van Egmond in het voorjaar van 2020 heb ik het stokje overgenomen van Ben Koops als Vrijwilligers coördinator. In mijn beleving bestaat een vereniging en dus ook AV Veluwe bij de gratie van vrijwilligers, of je nu een bestuursfunctie hebt, trainer bent of mee helpt bij een wedstrijd. Het lijkt mij een mooie taak om als vrijwilligers coördinator het stokje van Ben over te nemen en voort te zetten. Waarbij mijn plan is om de poule van vrijwilligers verder uit te breiden zodat we voldoende hebben voor alle wedstrijden van AV Veluwe. 

Bij deze wil ik je dan ook vragen of je in 2023 bij minimaal 1 wedstrijd vrijwilliger wilt zijn.

Je kunt zelf aangeven welke wedstrijd je voorkeur heeft. Ik probeer hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Zo kan ik alvast de vrijwilligers aan een wedstrijd koppelen en jij hebt zekerheid wanneer je als vrijwilliger wordt ingezet.

  • Februari – Leestencross
  • Juni – Kroondomeintral
  • Augustus – RunX Loop
  • November – Randerodecross
  • December – Wisentwintertrail

Als je de vrijwilligers bij de wedstrijden bij elkaar optelt, hebben we per jaar ca. 180 nodig. Dit betekend dat wanneer ieder lid zich opgeeft als vrijwilliger, je 1 maal in de 3 jaar een keer komt helpen. Dat kan toch geen probleem zijn?! Ook in diverse commissies en het bestuur hebben we met enige regelmaat nieuwe vrijwilligers nodig. Op de site zullen we deze publiceren.

Op nieuwe leden doe ik een dringend beroep om zich aan te melden. Je leert zo een heleboel mede lopers kennen en dan wordt het lopen nog gezelliger. Als je geen vrijwilliger wilt zijn, wat ik natuurlijk niet hoop, laat dit dan ook weten.

Ik ben geregeld op de woensdagavond (baan) of zaterdagochtend aanwezig als je mij eens persoonlijk wilt ontmoeten en/of meer wilt weten over de vrijwilligers die nodig zijn binnen onze geweldige vereniging.

Je kunt je aanmelden via onderstaande formulier Alvast heel erg bedankt!

Vrijwilligers worden niet betaald omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn!.

Aanmeldformulier Vrijwilligers

Ik wil mij aanmelden voor het volgende evenement(en) meerdere keuzes mogelijk.