TRAINER ONLINE

Wil jij jouw hardloopprestaties verbeteren? En heb je een specifiek doel voor ogen maar het gevoel dat je voor het bereiken van je doel wel wat hulp kunt gebruiken?

Dan is dit misschien aantrekkelijk voor jou!!

Wij hopen dat jij met veel plezier blijft hardlopen ook nu we geen clubtrainingen kunnen aanbieden. Wij komen nu met een programma waarbij wij maximaal 10 atleten 10 weken online zullen begeleiden bij het verwezenlijken van hun ambitie. Elke atleet krijgt 1 online trainer toegewezen die jou met raad en daad zal bijstaan bij het streven om jouw doel te halen

Het maakt niet uit op welk niveau je nu loopt. Het gaat erom dat jij de wens hebt jezelf te verbeteren en daar tijd in wilt investeren.

Na het invullen van een intakeformulier maken wij een trainingsschema voor jou op maat. Natuurlijk houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met de trainingen die je al volgt bij de club (zodra dat weer kan). Wij vragen jou vervolgens om jouw online trainer wekelijks van jouw voortgang op de hoogte te houden zodat hij samen met jou de voortgang kan volgen en daar waar nodig kan bijsturen.

Spreekt dit programma jou aan en ben je bereid om de gevraagde inspanningen te leveren meld je dan aan via het contactformulier en stuur je aanmelding naar onze voorzitter. Uiteraard kan je ook met vragen terecht bij Nils.

Voor ons is dit een pilot. Wij willen dit programma daarom starten met maximaal 10 leden. Dus wees er snel bij, want vol is vol!! Voor leden van AV Veluwe zijn er geen kosten verbonden aan deelname van dit nieuwe initiatief.

Wij hebben er zin en hopen snel van jullie te horen.

Met sportieve groet jullie online trainers

Erik Geerdes, Arno Manschot, Henk Liefers, Jan Kuiper en Nils van Elzelingen

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie