Trainen voor de Asselronde Midwinter

16 november gaan we weer starten met de training gericht op de Midwinter Asselronde op 2 februari 2020. We bouwen in circa 10 weken op naar 25km in ongeveer 2,5 uur.

We beginnen zaterdag 16 november met ongeveer 14-16km. In december lopen we 17-20km en in januari tussen de 21 en de 25km. Tijdens de training doen we rustige duurlopen over gemakkelijke (bos)paden. De trainingsnelheid ligt daarbij tegen de 10km per uur.

Tijdens de langere routes in december en januari gaan we in ieder geval een keer langs Radio Kootwijk en waarschijnlijk ook een keertje Deelerwoud. Dat betekent wel dat we soms wat langer onderweg zijn, dus de trainingen duren tot 11.00 uur of later.

De start is steeds op zaterdag om 8.45 vanaf het Orderbos , bij CSV. Dus loop je ongeveer 15km in 1,5 uur en wil je eens wat meer, doe dan mee ! Jan Willem geeft voor het vierde seizoen deze thematraining en heeft er weer erg veel zin in een nieuwe groep klaar te stomen voor de 25 km.

Wil je ook meedoen met deze trainingen? Schrijf je dan hier in.

Voor leden van AV Veluwe is deelname gratis. Niet leden betalen eenmalig €27,50. Voor dit geld mag je tot 1 februari doordeweeks ook mee trainen met de reguliere trainingen. Want met 1 training in de week kom je er natuurlijk niet. Klink hier voor ons trainingsaanbod.

LET OP: training kan alleen doorgaan bij voldoende deelname, meldt je dus snel aan!!