SUCCESSEN MOET JE DELEN, TOCH…?

Regelmatig worden er door onze clubleden prachtige resultaten behaald. Maar we zijn er niet zo goed in om dat ‘verenigingsbreed’ met elkaar te delen. Zelf vond ik het altijd leuk om aan het eind van het weekend op de website van de club de resultaten van de clubgenoten te zien. Al was het alleen maar om op de volgende training te kunnen zeggen: ik zag dat jij een PR had gelopen…

Een succes hoeft niet per se een fantastische tijd te zijn. Een heel gezellig evenement, waar je met een aantal clubgenoten aan hebt deelgenomen, is natuurlijk ook een succes te noemen. De gezelligheid, het sociale aspect, is immers in alle geledingen (óók in de prestatiegerichte wedstrijdgroep!) heel belangrijk.

Het delen moet dus anders dan dat het nu gaat, mensen! Ik heb al in geen jaren meer een verslagje of uitslagen (anders dan clubevenementen) gezien. Ik ga proberen jullie zo af en toe van informatie op dit terrein te voorzien en ik nodig iedereen uit ook eens een bijdrage te leveren. Het hoeft niet lang te zijn of wereldschokkend. Even een berichtje om te laten zien wat er zoal in de vereniging plaatsvindt. Zou toch leuk zijn, niet waar?

Henk van der Schaaf

Geplaatst in Actueel.

Eén reactie

Geef een reactie