Sponsoren en Club van 100 dagje uit

Op 12 januari was het dan eindelijk zover! Een uitje georganiseerd door de PR-commissie van AV-Veluwe in samenwerking met het bestuur om de sponsoren en de club van 100 leden te bedanken voor hun inzet en vertrouwen van de afgelopen jaren. Mede door de financiële injecties van deze helden zijn er diverse leuke activiteiten mogelijk.

Nadat we verzameld hadden op het vertrouwde CSV gingen we met zijn allen op weg naar het ISU EK afstanden in schaatstempel Thialf. Wat een beleving en wat een sfeer al bij binnenkomst. De wedstrijden waren bij vlagen ontzettend spannend en natuurlijk met prachtige resultaten. Nadat de vele gouden medailles waren veilig gesteld ging het dak eraf in Thialf en hebben wij natuurlijk ook uit volle borst het Wilhelmus meegezongen. Mocht u ons gespot hebben op tv, dat kan!

Het was een ontzettend leuke, gezellige en mooie dag met veel goede herinneringen. Mocht u denken: “Daar wil ik volgende keer bij zijn, ik wil het meemaken!” neem dan contact op met prpers@avveluwe.nl want er is altijd ruimte voor uitbreiding van de club van 100 leden of de sponsoren groep!