Samen met AV Veluwe trainen voor de Zevenheuvelenloop

Zin in een uitdaging? AV Veluwe start met een speciale voorbereidingscursus op de Zevenheuvelenloop. In Apeldoorn gaat op woensdagavond 28 augustus om 19.00 uur deze 12-weekse cursus van start.

Deze cursus helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Zevenheuvelenloop te halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt! Dit jaar is er wederom de 7 km wedstrijd waar je je ook op voor kan voorbereiden.

De eerste training begint op woensdagavond 28 augustus om 19.00 uur. Verzamellocatie is de kunststof atletiekbaan in het Orderbos te Apeldoorn. De trainingen vinden plaats in het bosgebied en wegen.

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week). Klik hier voor meer informatie.