Offline en Online corestability

Corestability gaat door, online én offline!

Vanaf woensdag 13 mei zullen de corestability trainingen weer live door kunnen gaan! Wel een beetje anders dan voorheen. We starten om 20.00 uur op het middenveld van het Orderbos (waar de trainingen nu ook verzamelen). Neem voor de training je eigen matje en/of handdoek mee en natuurlijk ook wat te drinken. We houden minimaal 1,5 meter afstand en er is (in ieder geval tot 1 juni) plek voor maximaal 10 atleten. Opgeven volgens dezelfde wijze als voor trainingen middels de appgroep (wordt aangemaakt). Sta je niet in die app, mail dan even naar: lia.vandermeulen@gmail.com

Gezien er zoveel leuke reacties zijn gekomen van partners, kinderen, buren en familie die meededen met de corestability, willen we naast de offline variant ook doorgaan met de online variant. Tijdens de live training is er ook verbinding online, zodat je ook daar de les kan volgen. Voor de online variant hoef je je niet op te geven. Bij regen zal de offline variant vervallen en is er alleen een online variant.

Blijf gezond, doe mee met de CORE training! 😊

Wanneer? Elke woensdag om 20.00 uur

Waar? Sportpark Ordenbos , middenveld OF online via https://meet.jomaanro.nl/avveluwe (let op: via mobiel dien je eerst de Jitsi app te downloaden)

Het is nog wel even een experiment. Hopelijk werkt de techniek goed!