Lief en Leed commissie AV Veluwe

Beste atleten,

Nederland kraakt, steunt en piept. De gezondheid van ons allemaal is in gevaar door het Coronavirus wat rond gaat in de hele wereld en al vele slachtoffers heeft geëist.

Het virus brengt veel risico’s met zich mee en raakt ons allemaal. Het is verschrikkelijk wanneer jij of je dierbaren hiermee te maken krijgen op welke manier dan ook. Er zijn daarom drastische maatregelen genomen door de regering om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. We houden ons daar allemaal aan om deze tijd goed door te komen en de maatregelen zo kort mogelijk te houden.

Ons sociale leven heeft een heel andere invulling gekregen en ook het verenigingsleven waarbij we op regelmatige basis samen trainen en hardlopen is tijdelijk gestopt. Zoveel mogelijk thuis blijven en thuiswerken en indien van toepassing ook nog de zorg voor kinderen die niet naar school kunnen. Het is allemaal even wennen, maar gezondheid gaat boven alles.

Wij hopen dat jullie gezond zijn en blijven! Fit blijven kan in deze tijd wel en is ook zeker aan te raden. Doe het echter verstandig en volg de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer over hardlopen tijdens de corona crisis.

Ondanks dat we niet samen kunnen trainen, blijf elkaar opzoeken in deze bijzondere periode. Wat zeker kan is elkaar bellen, appen, online meeten of een leuke kaart sturen. (lekker ouderwets)

We hopen dat, als dit alles straks voorbij is, we met z’n allen de trainingen weer kunnen oppakken en plezier mogen beleven tijdens en met het hardlopen. En natuurlijk dat we ons 50 jarig bestaan alsnog met elkaar op feestelijke wijze kunnen vieren op een ander moment.

BLIJF GEZOND, PAS GOED OP JEZELF EN LET OP ELKAAR.

Met sportieve groet,

Mede namens het bestuur en TCG,
Lief en Leed

liefenleed@avveluwe.nl