Het zit erop als Webmaster

Het zit erop als Webmaster

Een paar maanden geleden heb ik bij het bestuur aangegeven wegens privƩ omstandigheden te gaan stoppen als webmaster.

Daarna is er een zoektocht gestart naar een nieuwe webmaster.

Die is inmiddels gevonden in de persoon van Lars de Jong.

Lars gaat het vanaf 4 november van mij overnemen.

Wel blijf ik Veluwe lid en bij de club trainen (als dat weer kan tenminste šŸ˜‰ ), jullie zijn dus nog lang nog niet van mij af.

Met sportieve groet,
Johan Voorhorst


Beste Veluwenaren,

Even voorstellen…

Mijn naam is Lars de Jong en ik ben 49 jaar oud. Ik ben nog niet zo lang lid van AV Veluwe, maar werd hartelijk ontvangen door Tinus Kleverwal en Gerald van den Berg. Om mijn conditie te verbeteren en wat kilootjes kwijt te raken ben ik na een lange periode weer gaan hardlopen. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij de thematrainingen voor de ‘Zevenheuvelenloop’ welke worden gegeven door Tinus en Gerald, zij hebben de passie voor het hardlopen weer goed weten aan te wakkeren.

Geweldig en inspirerend om het enthousiasme van alle leden te zien die ik in deze relatief korte periode heb leren kennen. In mijn jeugd heb ik intensief aan hardlopen gedaan en heb ik zelfs een aantal keer meegedaan aan de 24-uursloop van Apeldoorn waar ik mooie herinneringen aan heb. Een andere hobby van mij is mountainbiken bij ook zo’n geweldige club Bar End wat ik ongeveer twee keer per week doe.

Doordat ik de passie voor het hardlopen weer heb teruggevonden en hier weer zoveel plezier aan beleef wil ik graag wat terug doen voor de club. Een aantal weken geleden las ik op de website dat AV Veluwe naar een nieuwe webmaster zocht. Ik heb hier goed over nagedacht en besloten om mij tijdens de ALV hiervoor aan te melden wat positief werd ontvangen. Na mijn aanmelding is het balletje snel gaan rollen en hebben Johan en ik elkaar ontmoet om de zaken van de overdracht door te nemen. Tijdens de afgelopen Bestuursvergadering ben ik door Johan voorgesteld en heb ik mijzelf geĆÆntroduceerd als de nieuwe website beheerder voor AV Veluwe. Na het officiĆ«le gedeelte ben ik vanaf 4 november aangesteld als de nieuwe webmaster voor AV Veluwe.

Ik heb ruim twintig ervaring in de ICT en heb uitgebreide kennis van het opzetten, beheren en door ontwikkelen van internetsites. Ik bruis van de nieuwe ideeƫn en kijk er naar uit om samen met PR/pers commissie, het dagelijks bestuur en natuurlijk de leden te onderzoeken wat we kunnen verbeteren. Een actueel item is AVG aangaande verenigingen wat ik hoog op de To Do list heb staan. Via deze weg wil ik graag Johan Voorhorst hartelijk danken voor zijn inspanningen en alle tijd die je hebt gestoken in de website van AV Veluwe Dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Lars de Jong

Hartelijk dank voor uw bericht!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.