🎉Geslaagd jubileumfeest AV Veluwe🎊

Afgelopen zaterdag 14 mei was het dan eindelijk zover, de viering van ons 50 (inmiddels 52) jarig jubileum. En wat een geweldige middag en avond is het geweest met prachtig weer en een mooie opkomst.

Het jubileumfeest was georganiseerd bij het clubhuis en atletiekbaan van AV ’34 in het Orderbos. De middag begon met koffie /thee en petit fours met AV Veluwe logo. Vervolgens begon het sportieve programma in teams. Ieder team moest gezamenlijk starten met een rondje hardlopen en vervolgens werd er per persoon een step en hindernissen parcours afgelegd. De tijd van de laatste werd genoteerd. Iedereen was fanatiek, ondanks dat het natuurlijk voor de “fun” was! Na de activiteit volgde de officiële opening door voorzitter Nils van Elzelingen en de prijsuitreiking van de activiteit, waarbij er heerlijke taarten waren voor de drie beste teams. Na de prijsuitreiking moest het bestuur ook aan de bak. Tijdens de activiteit was er een AV Veluwe 50 jaar puzzel gemaakt, maar omdat we natuurlijk inmiddels al 52 jaar bestaan, moest dit even goed gezet worden met een extra puzzel stuk.

Na de opening werd er gezellig gegeten en gelachen tijdens de barbecue. Die werd even onderbroken door de uitreiking van de jubilarissen. Diverse leden hebben weer een mooi speldje in ontvangst mogen nemen. Vervolgens werd de barbecue feestelijk afgesloten met ijs van AV Veluwe lid Henry (IJskaffee De Kei). Ondertussen was liveband “Geflipt” de soundcheck aan het afronden en gingen we eerst nog even naar binnen voor een Pubquiz. In teams werden er ruim 35 vragen beantwoord en het fanatisme bleef maar toenemen! Ook hier waren er weer prijzen voor de drie beste teams.  Daarna ging het feest echt van start met de band en was het nog lang gezellig. Er werd gedanst, gelachen en gedronken. Omdat het zo gezellig was ging het de band wat langer door, maar met het hele AV Veluwe team is er in record tempo opgeruimd en konden we alsnog iets voor middernacht het terrein verlaten. Dank aan het bestuur, de organisatie, de vrijwilligers en de leden voor het mogelijk maken van dit geweldige jubileum! Op naar de volgende mijlpaal.

Bekijk hier de foto’s van het jubileumfeest

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie