Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Randerode Cross

november 3 @ 10:30 13:30

Randerode Cross 3 november 2024

In de maand november is het elk jaar weer afwachten hoe het met het weer is gesteld. Hoe dan ook staan er elk jaar weer vele regionale lopers aan de start voor de modderigste loop van Apeldoorn. Wees niet bang, want de zon schijnt ook vaak genoeg! De parcoursbouwers lopen standaard in de week ervoor meerdere malen over het parcours om op zondag niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het grote blad wordt van de paden weg geharkt en de onzichtbare boomwortels worden met wat lint en witsel weer zichtbaar gemaakt voor alle zondagslopers. Veel strijd en snelle tijden voorin. Achterin vooral blije gezichten en trotse familieleden. Buiten het vertrouwde kopje snert is er ook nog een andere soep. Elke deelnemer kan na afloop genieten van een van de soepen.

Starttijden
10:30 3,3km (1 ronde)
11:00 6,6km (2 rondes)
11:00 9,9km (3 rondes)

Kosten voorinschrijving
3,3km €5,-
6,6km €9,-
9,9km €10,-

Kosten inschrijven na 3 november
3,3km €6-
6,6km €10,-
9,9km €11,-

Inschrijven
De voorinschrijving is geopend voor de Randerode Cross en kan t/m 30 oktober. Klik op de volgende link om in te schrijven: Inschrijfformulier Randerode Cross 3 november 2024 (inschrijven.nl)

Wees op tijd met het ophalen van de tijdregistratie-chip en het startnummer.

Locatie
De start en finish is bij Zr. Meijboomlaan onder het viaduct te Apeldoorn. Voor de route houd “Gelre Ziekenhuizen” aan, dan kom je vanzelf de gele AVVeluwe borden tegen die je naar de parkeerplaatsen bij de start verwijzen. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO wel aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie, gebruik hiervoor het algemene contactformulier op de website van AV Veluwe (AV Veluwe.nl kies “Wedstrijd organisatie”)

Zuster Meyboomlaan, Apeldoorn, Gelderland, Nederland, 7334 DN, Nederland