Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Randerode Cross

november 5 @ 10:30 13:30

In de maand november is het elk jaar weer afwachten hoe het met het weer is gesteld. Hoe dan ook staan er elk jaar weer vele regionale lopers aan de start voor de modderigste loop van Apeldoorn. Wees niet bang, want de zon schijnt ook vaak genoeg! De parcoursbouwers lopen standaard in de week ervoor meerdere malen over het parcours om op zondag niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het grote blad wordt van de paden weg geharkt en de onzichtbare boomwortels worden met wat lint en witsel weer zichtbaar gemaakt voor alle zondagslopers. Veel strijd en snelle tijden voorin. Achterin vooral blije gezichten en trotse familieleden. In plaats van het vertrouwde kopje snert krijg je nu keuze uit 2 soepen!

Starttijden
10:30 3,3km (1 ronde)
11:00 6,6km (2 rondes)
11:00 9,9km (3 rondes)

Kosten voorinschrijving
3,3km €5,-
6,6km €9,-
9,9km €10,-

Inschrijven
De inschrijving is nog niet geopend voor de Randerode Cross. Wanneer de inschrijving geopend is zal dit kenbaar worden gemaakt via de Facebook pagina van AV Veluwe.

Voorinschrijven kan t/m 3 november.
Wees op tijd met het ophalen van de chip en startnummer. Anders dan eerdere edities doen we de tijdregistratie nu met chip.

Locatie
De start en finish is bij Zr. Meijboomlaan onder het viaduct te Apeldoorn. Zie routebeschrijving onderaan deze pagina. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO wel aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie, gebruik hiervoor het volgende contactformulier t.a.v. Wedstrijd organisatie.

Zuster Meyboomlaan

Zuster Meyboomlaan
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps