Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Randerode Cross, 6 november 2022

november 6 @ 10:30 13:30

In de maand november is het elk jaar weer afwachten hoe het met het weer is gesteld. Hoe dan ook staan er elk jaar weer vele regionale lopers aan de start voor de modderigste loop van Apeldoorn. Wees niet bang, want de zon schijnt ook vaak genoeg! De parcoursbouwers lopen standaard in de week ervoor meerdere malen over het parcours om op zondag niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het grote blad wordt van de paden weg geharkt en de onzichtbare boomwortels worden met wat lint en witsel weer zichtbaar gemaakt voor alle zondagslopers. Veel strijd en snelle tijden voorin. Achterin vooral blije gezichten en trotse familieleden. In plaats van de vertrouwde AV Veluwe agenda krijg je nu een kopje eigengemaakte snert aangeboden!

Alleen voor 2022:
Vanwege vervallen van de Leestencross telt de 9.9 km in 2022 voor AV Veluwe leden mee voor het clubkampioenschap ‘cross’.

Starttijden
10:30 3,3km (1 ronde)
11:00 6,6km (2 rondes)
11:00 9,9km (3 rondes)

Kosten voorinschrijving
3,3km €5,-
6,6km €9,-
9,9km €10,-

Inschrijven
De inschrijving is geopend voor de Randerode Cross en kan t/m 4 november via deze link: Inschrijfformulier Randerode Cross 6 november 2022 (inschrijven.nl)

Voorinschrijven kan t/m 4 november.
Wees op tijd met het ophalen van de chip en startnummer. Anders dan eerdere edities doen we de tijdregistratie nu met chip.

Locatie
De start en finish is bij Zr. Meijboomlaan onder het viaduct te Apeldoorn. Zie routebeschrijving onderaan deze pagina. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO wel aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie, gebruik hiervoor het volgende contactformulier t.a.v. Wedstrijd organisatie.

Zuster Meyboomlaan

Zuster Meyboomlaan
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord