Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kroondomein Trail VOL!!!

juni 8 @ 11:00 13:00

Kroondomein Trail, za 8 juni VOL!!!

Op zaterdag 8 juni 2024 mogen maximaal 225 lopers genieten van de Kroondomeintrail. De trail voert ons louter over zandpaden door de schitterende bossen van het Kroondomein over geaccentueerd terrein. Door een hoogteverschil van ongeveer 60 meter zijn er op bepaalde punten prachtige uitzichten. Soms kun je niet geloven dat je in ons eigen kikkerlandje loopt. In onze ogen valt de zwaarte van het parcours in de categorie middelzwaar tot zwaar.

Afgelopen jaren hadden we tropische temperaturen, wat brengt 2024???

Er kan gekozen worden uit drie afstanden namelijk:  7,3km, 14,7km of 29,4km. De atleten die voor de langste afstand kiezen lopen 2 rondes van 14.7km. Okay dat is even wennen, maar de ronde is dit dubbel en dwars waard. Let op, voor de langste afstand geldt een tijdslimiet voor de langste afstand. De atleten die langer dan 2.35 uur over de eerste 22 km lopen worden uit de wedstrijd genomen. Deze maatregel hebben wij moeten nemen omdat wij maar een beperkte tijd van het Kroondomein gebruik mogen maken. Verder hebben wij om de ongeveer 7 km een verfrissingspost gepland. Er kunnen maximaal 225 lopers deelnemen.

Starttijden en kosten
Alle afstanden starten om 11 uur,
11.00 uur 30 km € 10,-
11.00 uur 15 km € 9,-
11.00 uur 7 km € 8,-

Inschrijven
De inschrijving voor de Kroondomein trail is geopend. Je kan je inschrijven via de volgende website: Inschrijven voor de Kroondomein trail is niet meer mogelijk vanwege het max aantal deelnemers, wellicht tot volgend jaar!
Let op: bij 225 inschrijvingen gaat de inschrijving dicht. Er is GEEN na-inschrijving.

Locatie
De start en finish is bij het Wildrooster aan de Wieselseweg, Wenum-Wiesel. Zie routebeschrijving onderaan van dit bericht. Geen douche en kleedgelegenheid aanwezig. EHBO wel aanwezig.

Meer informatie?
Wil je mailen met de organisatie, gebruik hiervoor het volgende contactformulier t.a.v. Wedstrijd organisatie.

Routebeschrijving
Rijdende op de A50 neemt u afslag 25 Apeldoorn noord. U gaat rechtsaf richting Apeldoorn. Bij de derde verkeerslichten gaat u rechtsaf (Anklaarseweg). Rechtdoor tot de verkeerslichten, daar gaat u rechtsaf richting Vaassen. Na ongeveer 500 meter linksaf de Wieselseweg op, u rijdt dan voor café de Hamer langs. Verder volgt u de bewegwijzering van AV Veluwe of volg de route via Google Maps

Wieselseweg, Wenum Wiesel, Apeldoorn, Gelderland, Nederland, 7345 CG, Nederland