Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baanloop Voorjaar, woensdag 11 mei 2022

mei 11 @ 19:00 21:00

Is een baanloop alleen maar voor de hele snelle lopers? Niet bij een baanloop georganiseerd door atletiekvereniging AV Veluwe uit Apeldoorn. Iedereen die kan lopen kan meedoen en loopt tegen maatjes met vergelijkbaar looptempo. Daag je zelf eens uit om een wedstrijd te lopen op de baan, aangemoedigd door trainers en clubmaatjes.

Kun je een mooi tempo maken op de 1.5 km of ga je voor de 5 km en probeer je een mooi tempo vast te houden. Ga het eens proberen want hoe meer lopers er mee doen, hoe gezelliger het wordt.

Jullie zijn gewend dat er op dezelfde dag ook een Coopertest wordt gelopen. Maar deze wordt voortaan op een andere datum gehouden om ook onze beginners de kans te geven mee te doen. De datum van de Coopertest wordt vastgelegd in overleg met de trainers.

Kosten
Voor alle afstanden geldt hetzelfde bedrag, namelijk € 3,-
Ook voor leden van AV Veluwe € 3,-

Inschrijven
De inschrijving is geopend voor de Baanloop en kan t/m 9 mei via deze link: Inschrijfformulier Baanloop 1500m / 5000m 11 mei 2022 (inschrijven.nl) 

Starttijden
Start v.a. 19.00 u, diverse series, die ingedeeld worden op de te lopen tijd. We starten met de 1500 meter en dan de series voor 5000 m (minimumleeftijd 15 jaar).

Locatie en kleedruimte
Atletiekbaan Orderbos Apeldoorn. Douche en kleedgelegenheid aanwezig.

€3,00

Atletiekbaan Orderbos

Sportpark Orderbos 19
Apeldoorn, 7313 HN Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord