Een geslaagde nieuwjaarsreceptie

Een geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Het was afgelopen woensdag gezellig druk in de kantine van CSV. Ongeveer 70 van onze leden waren gekomen om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Na een inleidend praatje van onze voorzitter Nils van Elzelingen werd Tinus Kleverwal in het zonnetje gezet. Hij is namelijk verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Tinus zet zich al vele jaren in voor onze vereniging. Naast trainer is hij ook voorfietser bij de AV Veluwe wedstrijden en waar nodig helpt hij met het uitzetten van het parcours. Ook deed hij regelmatig de kascontrole bij onze penningmeester. Een waardering in deze vorm is dan ook zeker op zijn plaats en met Tinus natuurlijk ook de waardering voor ALLE vrijwilligers die geholpen hebben op welk gebied dan ook.

 

Ook werden onze clubkampioenen gehuldigd. Rachel de Weerd heeft een hele bijzondere prestatie geleverd, ze wist op alle onderdelen: cross, weg en baan, clubkampioen bij de dames te worden. Bij de heren was het meer verdeeld. Dick Elzenga is clubkampioen voor het onderdeel weg, helaas was Dick niet aanwezig. Tonnie Stouten werd clubkampioen op de baan en Nils van Elzelingen werd clubkampioen op de weg.

Ook zijn er altijd nog de leden die maar liefst 25 jaar of langer lid zijn. Op deze nieuwjaarsreceptie kregen ze het bijbehorende speldje uitgereikt. De speld werd uitgereikt aan Jaap Wind, hij is al 40 jaar lang lid. Veertig jaar lang lid van onze vereniging die dit jaar 50 jaar bestaat, dan voel je je wel thuis bij AV Veluwe.

Kobus Rouwenhorst en Martin Helmink zijn beiden ook 25 jaar lid. Deze twee leden waren niet aanwezig maar ze zijn ook al 25 jaar lid: John van Midden en Hans Maaskant. Van harte gefeliciteerd!

Het was een gezellige avond en we wensen iedereen een gezond en sportief 2020 met als absolute hoogtepunt het feest ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan op 16 mei.