Cursus hardlopen Life Goals

Beginnen met hardlopen bij AV Veluwe!

Samen met Life Goals Apeldoorn organiseert AV Veluwe voor vanaf zaterdag 5 september 2020 een beginnerscursus hardlopen. Na 12 weken loop jij een half uur achter elkaar! We sluiten dan de beginnerscursus af met een loop over 30 minuten. Doe je mee?

Op de cursus leer je in een gezellige groep, onder leiding van  gediplomeerde en ervaren hardlooptrainers, alles over looptechniek, warming up en het vermijden van blessures. Ook geven we tips over loopkleding en schoeisel.

We starten op zaterdag 5 september om 10.30 bij CSV Apeldoorn, Sportpark Orderbos 13 te Apeldoorn. We trainen samen twee keer per week: op zaterdag om 10.30 en op dinsdagavond om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur en starten bij CSV Apeldoorn.

Na twaalf weken kun je minstens een half uur achter elkaar hardlopen. Vervolgens kun je doorstromen in een van de vervolggroepen die AV Veluwe heeft. Kijk voor meer informatie over AV Veluwe op de website

Leuk dat je meedoet!!!

Harlopen kun jij ook! Schrijf je snel in bij 20 aanmeldingen zit de cursus vol.

LET OP: deelname is gratis maar alleen toegankelijk voor cliënten van zorgorganisaties die bij Life Goals Apeldoorn zijn aangesloten.manvrouw