Cursus hardlopen Lifegoals

Beginnen met hardlopen bij AV Veluwe!

Samen met Life Goals Apeldoorn organiseert AV Veluwe vanaf zaterdag 4 april 2020 een beginnerscursus hardlopen. Na 10 weken loop jij een half uur achter elkaar! Op zaterdag 13 juni organiseert AV Veluwe de Kroondomeintrail. Een prachtige loop door de schitterende natuur van de Koninklijke Kroondomeinen. We sluiten dan de beginnerscursus af met een loop over 30 minuten over het parcours van deze Kroondomeintrail. Doe je mee?

Op de cursus leer je in een gezellige groep, onder leiding van  gediplomeerde en ervaren hardlooptrainers, alles over looptechniek, warming up en het vermijden van blessures. Ook geven we tips over loopkleding en schoeisel.

We starten op zaterdag 4 april om 10.30 bij CSV Apeldoorn, Sportpark Orderbos 13 te Apeldoorn. We trainen samen twee keer per week: op zaterdag om 10.30 en op dinsdagavond om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur en starten bij CSV Apeldoorn.

Na tien weken kun je minstens een half uur achter elkaar hardlopen. Vervolgens kun je doorstromen in een van de vervolggroepen die AV Veluwe heeft. Kijk voor meer informatie over AV Veluwe op de website

Leuk dat je meedoet!!!

Harlopen kun jij ook! Schrijf je snel in bij 20 aanmeldingen zit de cursus vol.

LET OP: deze cursus is alleen toegankelijk vor Life Goals deelnemers.manvrouw