Core Stability

Op dit moment zijn er geen Core Stability trainingen

Core stability online gaat weer beginnen!

Vanaf woensdag 28 oktober zullen de core stability trainingen weer online gaan! Er wordt gestart om 20:00 uur gewoon lekker bij jouw thuis. Ook bij regen gaat het door.

Pak je eigen matje en/of handdoeken natuurlijk ook wat te drinken en doe mee!  

Gezien de leuke reacties die zijn gekomen van partners, kinderen, buren en familie die vorige keer meededen meededen met de corestability, zijn ook zij natuurlijk van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. 

Voorkom corona kilo’s, doe mee met de CORE training! 😊

Wanneer? Elke woensdag om 20:00 uur

Waar? online via deze link
let op: download eerst even de Teams-app

Woensdag 12 mei komt de corestability te vervallen. Volgende week is er weer gewoon corestabilitytraining. Als alternatief is het misschien een idee om voor jezelf de onderstaande workout te doen!

Afgelast vanwege de coronapandemie

Core stability training, elke woensdag

Elke woensdag is er voor alle leden van AV Veluwe de mogelijkheid om deel te nemen aan een Core stability training. De rompspieren zijn van essentieel belang bij het hardlopen. De totale lichaamshouding bepaalt de kwaliteit en de efficiency van de loopbeweging. Voldoende kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen van de rompspieren zijn een voorwaarde voor een langdurig vol te houden goede lichaamshouding. En wat is er nu leuker om hier samen aan te werken! De core training is een korte maar intensieve training die zich richt op kernstabiliteit, kernkracht en explosieve kernkracht. De trainingen starten elke woensdag om 19:45 uur op het middenterrein van Sportpark Orderbos. De training wordt gegeven door Lia van der Meulen en gaat in principe altijd door (m.u.v. hevige regenval en/of (kans op) onweer). Voor de training heb je sportkleding, handdoek en water nodig.