Onze vereniging

AV Veluwe in Apeldoorn is een atletiekvereniging opgericht in 1970 met ruim 400 leden. Minimumleeftijd is 16 jaar. De vereniging specialiseert zich in de hardloopsport op de middellange en lange afstand. Atleten van AV Veluwe nemen deel aan vele regionale, nationale én internationale wedstrijden. Daarnaast is er een groot aantal lopers dat zich bij AV Veluwe heeft aangesloten, puur om het plezier dat zij hebben in de loopsport en het sociale contact dat ze verkrijgen binnen de vereniging. Kortom: voor iedereen, beginner of topper, is AV Veluwe de perfecte vereniging: (relatief) goedkoop, laagdrempelig en professioneel: alle trainers zijn gecertificeerd! En je kan bijna elke dag bij ons terecht. Kijk hiervoor bij onze trainingen. In de prachtige directe omgeving van het Orderbos kan jij lopen in het bos, op de weg en op woensdag op de mooiste atletiekbaan van Nederland.

Hardlopen bij AV Veluwe

Hardlopen iets voor jou? Lopen in een groep motiveert. AV Veluwe biedt zowel voor de beginnende als gevorderde lopers trainingen met deskundige begeleiding. Heb je interesse? Je kunt altijd een paar keer gratis komen meetrainen. Dit verplicht je tot niets.

AV Veluwe biedt:

  • 6 dagen in de week gevarieerde trainingen op verschillende niveaus
  • elk voor- en najaar beginnerscursussen
  • 6 keer per jaar AV Veluwe op pad. Lopen op mooie locaties in de omgeving van Apeldoorn
  • regelmatig clinics over uiteenlopende onderwerpen

Naast looptraining is er elke woensdag de mogelijkheid om deel te nemen aan een core stability training. De rompspieren zijn van essentieel belang bij het hardlopen. En wat is er nu leuker om hier samen aan te werken!

Waar en Wanneer lees je op de eerder genoemde trainingen pagina.