Avondvierdaagse Apeldoorn 20 juni t/m 23 juni 2022

Avondvierdaagse Apeldoorn 20 juni t/m 23 juni 2022

Beste hardloopvrienden,

Vanavond start de Avondvierdaagse weer 🎉. De Avondvierdaagse zal weer gaan starten vanaf de locatie S.V. Orderbos. Voor de trainingen en het parkeren van auto’s zal er rekening mee moeten worden gehouden met extra drukte in het Orderbos. Hieronder staat aanvullende informatie die ook te lezen is op de website van de Avondvierdaagse.

Verkeersmaatregelen

In verband met de veiligheid gedurende het evenement is het noodzakelijk om een aantal verkeersmaatregelen te treffen. Hieronder een opsomming. Volgt u alstublieft de instructies van politie en verkeersregelaars op!

Fietsers en wandelaars

Voor fietsers en wandelaars is het sportpark Orderbos het best te bereiken via de ingang Sportlaan. Zie het kaartje hieronder.

Auto’s en gemotoriseerd verkeer

Gedurende de avondvierdaagse zal het sportpark Orderbos voor auto’s en gemotoriseerd verkeer tussen 17.30 uur en 21.00 uur alleen toegankelijk zijn via de ingang Asselsestraat. De ingang vanaf de Sportlaan, zal vanaf de parkeerplaats tegenover Steeds Hoger afgesloten zijn. Ter plaatse geldt op dat moment éénrichtings verkeer.

Geef een antwoord