AV Veluwe tekent convenant met Stichting Life Goals

Afgelopen zaterdag heeft AV Veluwe een convenant getekend met Stichting Life Goals. Lifegoals creëert in samenwerking met verschillende sport- en gezondheidsorganisaties maatschappelijke sportprojecten om kwetsbare mensen toegang te bieden tot sport. Juist voor veel van deze mensen kan sporten een belangrijke uitlaatklep zijn.

Samen met de gemeente Apeldoorn, Accres, VV Columbia en met de zorginstellingen Stimenz,  IrisZorg, RIWIS Zorg & Welzijn en het Leger des Heils tekende Marleen Otten namens de club het convenant. De bijeenkomst was op de FSG campus. De kersverse burgemeester Heerts kwam ook nog even kijken.

Op dit moment zijn twee Apeldoornse verenigingen aangehaakt, AV Veluwe en voetbalvereniging Columbia. Het plan is om binnenkort ook te starten met een vechtsport en wandelen.

Vooruitlopend op dit initiatief is AV Veluwe vorig jaar begonnen met een beginnerscursus hardlopen. Dit leidde tot enthousiaste reacties van de deelnemers. De training wordt gegeven door René van Vliet en Gerald van den Berg. Titia de Wit is als maatschappelijk sportcoach aangehaakt bij de trainingen.

Als vereniging ondersteunen wij graag dit mooie doel.

Foto: Rob Voss