Alpentocht Stelvio voor CliniClowns

Beste leden,

Ik had al in de gaten dat het aan ambitie niet schort bij AV Veluwe en dat er regelmatig records worden gebroken. Toch sta je soms weer versteld want voor sommige helden bestaat er zoiets als een overtreffende trap en daarom wil ik graag aandacht vragen voor het volgende. Op 10 september 2022 gaan Anita Westerveld samen met (haar loop) mAat Kerpershoek zoals ze zelf vaak schrijft een fantastische prestatie neerzetten.

Aat en Anita hebben samen als doel om op 10 september 2022 voor de CliniClowns de Alpentocht Stelvio hardlopend te bedwingen 🤯 even een paar feitjes. De klim is maar liefst 24 km lang met een gemiddeld stijging percentage van 7.5 % hoe dan 🥵. Voor deze uitdaging zijn zij nog op zoek naar Sponsors, het hele sponsor bedrag komt ten goede van CliniClowns. En elk bedrag is natuurlijk welkom!

Doneren kan via de volgende link: Alpentocht – Aat Kerpershoek 👍🤷‍♂️👍 Super bedankt voor alle donaties!

CliniClowns ontvangt geen subsidie en heeft jouw steun dus hard nodig. Met de opbrengst van de Alpentocht kan CliniClowns meer bezoeken mogelijk maken aan zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen.

 

Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie