50 jaar liefde voor hardlopen

Jubileumfeest 16 mei! 

In 1970 is AV Veluwe opgericht als hardloopvereniging en inmiddels niet meer weg te denken. Dit jaar bestaan we 50 jaar en is de vereniging uitgegroeid tot een actieve en gezellige club met bijna 450 leden. Liefde voor het hardlopen verbindt de lopers en gedurende de jaren zijn er veel vriendschappen en relaties ontstaan. Om dit jubileum te vieren nodigen we jou uit voor een gezellige dag met je hardloopvrienden. Ook introducés en kinderen zijn van harte welkom.


Programma van de dag
Het jubileum is op zaterdag 16 mei 2020 vanaf 15.00 uur en de locatie is de Atletiekbaan & het clubhuis van AV ’34 in het Sportpark Orderbos in Apeldoorn.

Om circa 16.00 uur start het sportieve gedeelte met een estafette voor jong & oud. Teams bestaan uit 4 personen en je kunt kiezen uit 800m of 1500m. Je schrijft je individueel in met keuze voor 800m (deze afstand is met hindernissen) of 1500m en uit de inschrijvingen worden teams samengesteld.

Tijdens het sportgedeelte is er van alles te doen rondom de baan. Zo is er een hardlopers markt, een springkussen en kun je uiteraard ook alvast gezellig kletsen met je hardloopmaatjes onder het genot van een drankje.
Begin van de avond start onder muzikale omlijsting de barbecue (ook vegetarisch mogelijk) en feesten we daarna verder met een programma, band en vooral veel gezelligheid. Om 23.00 uur is het einde van de avond en kijken we hopelijk terug op een geweldige dag!

Voor alle leden is er tevens een uniek jubileum shirt beschikbaar gesteld die kosteloos op 16 mei kan worden opgehaald.
Uiteraard verklappen we nog niet alles en zal je de komende tijd steeds meer te weten komen over deze feestelijke dag!

Inschrijven
Schrijf je voor 22 april a.s. in via onderstaande link! Je komt dan in het inschrijfformulier. Je kan jezelf, introducés en kinderen inschrijven. Ook wanneer je enkel het shirt wilt bestellen, schrijf je uiterlijk 22 april in via de link (i.v.m. bestellen van de shirts).


SCHRIJF DIRECT IN


(Mocht de link niet werken kun je deze ook kopiëren naar je browser): https://inschrijven.nl/form/2020051619445-nl

Toelichting
In het inschrijfformulier kun je bij >> onderdeel<< kiezen voor de afstand die je wilt meedoen met het sportonderdeel. Wil je niet meedoen met de wedstrijd? Dan kies je voor “geen (ik doe niet mee aan de wedstrijd)”. Vul vervolgens je gegevens in en geef je maat in voor het jubileumshirt. Bij >>overige gegevens<< geef je nog aan of je kiest voor de vlees of vegetarische barbecue en kan je aangeven indien je enkel het shirt wilt ophalen. Hierna kun je introducés en kinderen opgeven. Inschrijving voor leden is kosteloos. Per introducé rekenen we € 15,00 en per kind € 7,50.

Heb je vragen over het inschrijven of het jubileum? Mail ons via: avveluwe_50jaar@outlook.com